FAQs

Kan ik ook een koppeling maken met mijn eigen agenda?

Log in op Slisted en ga naar je profiel: hier vind je onderaan een URL (met een kalendericoontje er voor)
Kopieer deze URL door op het icoontje achter de URL te klikken.

iCal koppeling maken met je Google Agenda
1. Ga naar je Google kalender op de desktop
2. Klik op het pijltje naast Andere agenda’s
3. Kies voor Toevoegen via URL
4. Plak de iCal URL die je gekopieerd hebt in het vakje en klik op Agenda toevoegen

Uiteraard kan jouw Slisted agenda ook gekoppeld worden met de agenda in Outlook of je agenda op jouw Apple device.

Hoe kan ik het Slisted starticoon op mijn telefoon zetten?

Slisted werkt prachtig op je mobiele telefoon en we hebben er dan ook geen apart app van gemaakt. Maak snel een starticoon op je toestel, zodat je snel de laatste meest recente informatie letterlijk bij de hand hebt.

Heb je een Android toestel?
1. Open Google Chrome op je telefoon
2. Ga naar www.slisted.com en login
3. Tik nu rechtsboven op het menu-icoontje
4. Selecteer de optie Toevoegen aan startscherm
Er verschijnt nu een tekstveld in beeld, waarin je de snelkoppeling een naam naar keuze kunt geven
5. Tik om te bevestigen op Toevoegen om de website aan het home-scherm toe te voegen

Heb je een iPhone?
1. Open iOS Safari op je telefoon
2. Ga naar www.slisted.com en login
3. Tik op het deel-icon in de navigatiebalk (vierkant met pijl omhoog)
4. Veeg in de onderste rij van het deel-menu naar links of rechts
5. Tik op de optie ‘Voeg toe aan beginscherm’

Is er ook een opzegtermijn?

Nee, je beslist iedere keer opnieuw of je jouw Slisted abonnement wilt verlengen. Betaal je niet, dan verloopt je abonnement vanzelf.

Kan ik ook MP3’s of andere files uploaden?

Nog niet, maar binnenkort wel! Wij blijven Slisted doorontwikkelen, als we voldoende gebruikers hebben tenminste. Nodig daarom zoveel mogelijk van jouw artiesten vrienden uit om Slisted ook te gaan gebruiken! Dan kunnen wij sneller doorontwikkelen en wordt Slisted ook nog handiger voor jou 🙂
Geef je dan ook jouw wensen aan ons door? Slisted is er voor jou namelijk!

Ik twijfel of ik me zal aanmelden (om wat voor reden dan ook)

Nou, dan is het antwoord simpel hoor! 🙂 Doe het vooral niet. ‘Bij twijfel niet doorrrijden’ hebben wij geleerd van een wijs man. Als je zin hebt om Slisted te gaan gebruiken, helemaal top! Maar anders gewoon niet doen. Wij gaan niet restitueren ofzo namelijk. ALLEEN je kunt Slisted dus wel 90 dagen helemaal gratis en vrijblijvend uitproberen!
Als je na je proefperiode toch kiest voor een abonnement, dan moet je dat actief doen. Je zit nooit zomaar ergens aan vast!

Hoeveel groepen mag ik binnen mijn account aanmaken?

Ongelimiteerd! Of je nou in 100 groepen zit of in eentje of in 3. Jij kunt alles rondom JOUW eigen optredens beheren en dan heb je wel al je groepen nodig, toch? Want als je met de ene groep moet optreden, dan ben je bij de andere groep niet beschikbaar. Zo werkt het systeem onder andere. En Slisted is JUIST ook superhandig voor diegenen die deel uitmaken van meerdere groepen die optreden of repeteren. Vergeet niet om je collega’s ook uit te nodigen om Slisted te gaan gebruiken. Try it!

Hoe snel kan ik een groep aanmaken?

Supersnel, we gokken dat het je gaat lukken in 5 minuten ;). Klik op ‘groepen’ geef je band, orkest, duo, toneelgroep, etc. een naam. Een headerafbeelding, jullie logo en maak er een mooi groepje van.
Vervolgens stuur je alle mensen die deel uitmaken van jouw groep een uitnodiging. Het wijst zich vanzelf denken we. Niet? Kom je er echt niet uit? Bel onze helpdesk: 038 453 39 74

Ik zou zo graag mijn kilometers registreren online, kan dat gemakkelijk?

Redelijk. Je kunt natuurlijk vast in je agenda items handmatig alle belangrijke aanvullende informatie zetten, maar we hebben hoog op ons lijstje staan dat Slisted gewoon alle kilometers voor je gaat berekenen. Dat je jouw thuisadres ingeeft en je oefenlocatie. En van je boekingen weten we ook waar je naartoe moet reizen, dus ja, dan kunnen we de kilometers relatief makkelijk berekenen voor je, toch?
Het is nog wel een klusje. Maar als we voldoende gebruikers hebben, dan staat deze hoog op ons wensenlijsten!
Nodig daarom zoveel mogelijk van jouw artiesten vrienden uit om Slisted ook te gaan gebruiken! Dan kunnen wij sneller doorontwikkelen en wordt Slisted ook nog handiger voor jou 🙂
Geef je dan ook jouw wensen aan ons door? Slisted is er voor jou namelijk!

Hoe kan ik mijn abonnement stopzetten?

Heel eenvoudig! Je sluit een abonnement af voor de periode van telkens één jaar. Ongeveer één maand voor het einde van je jaar abonnement krijg je bericht en kun je je abonnement weer met een jaar verlengen. Doe je dit niet, dan zal je account niet meer bruikbaar zijn. Je account wordt gesloten en als je langer dan een jaar geen Slisted abonnement hebt, zullen wij jouw account, met alle bijbehorende gegevens opruimen en verwijderen.

Kan ik mijn geld terugkrijgen?

Het kan natuurlijk gebeuren dat je stopt met artiest zijn en niks meer aan je Slisted account hebt. We zullen echter geen restitutie van je abonnementsgelden doen. Ook niet wanneer Slisted niet aan je verwachtingen voldoet. Wanneer dat laatste het geval is, verzoeken wij je om ons te melden wat je mist. En mogelijk kunnen wij verbeteringen voor je doorvoeren, die passen bij het product en beter aansluiten op jouw verwachting.

Wat als ik er niet uit kom?

Als het je op de één of andere manier niet lukt om Slisted in gebruik te nemen of bijvoorbeeld te koppelen aan je eigen agenda. Dan kun je onze helpdesk een e-mail sturen: info@slisted.com. Je krijgt altijd binnen 3 werkdagen antwoord.

Als je nog meer vragen hebt? Neem dan contact met ons op! Wij zitten – bijna dag en nacht – voor je klaar!